Yritys

Riskienhallinnan ja yritysturvallisuuden asiantuntijayritys – Turvallisuuspäällikkö turvallisuutesi asialla

Uudenmaan Toimitilaturvan toiminta-ajatuksena on tuoda asiakkailleen  asiantuntijapalveluna työkalut yritysturvallisuuden kehittämiseen ja ylläpitoon sekä liiketoimintaan liittyvien riskien haltuunottoon, varautumiseen ja hallintaan. Keskeinen osa asiantuntijapalvelua ovat riskienhallinnan ja yritysturvallisuuden kehitysprojektit, niiden suunnittelu ja toteutus asiakasyhteistyönä. 

Oli kysymyksessä toimitilan suojaaminen, yritysturvallisuuden  kehitysprojekti tai  yritystoiminnan muihin riskeihin varautuminen on asiantuntemuksemme, aikamme sekä verkostomme asiakkaidemme käytössä.

Kuka tuo yrittäjälle turvallisuusnäkökulmaa asioihin? Mistä ja miten se riskeihin varautuminen kannattaa yritystoiminnassa aloittaa? Mitä riskit omassa yritystoiminnassani tarkoittavat? Miten lait yrittäjää turvallisuuden osalta velvoittavat. Kuka yritystoiminnassa on vastuussa riskeistä, kuka kantaa vastuun päätöksistä ja tapahtuneista? Mitkä ovat yrittäjän omat valmiudet arvioida yritystoimintaansa liittyviä riskejä, velvoitteita ja vastuita?

Turvallisuus on aina subjetiivinen tunne turvallisuudesta tai turvattomuudesta, jos turvattomuuden tunnetta ei ole koetaan turvallisuuden olevan kunnossa.

Turvallisuutta arvioidaan aina omista lähtökohdista – Onko turvallisuus teillä tunnetta vai konkretiaa?

Hyödynnä asiantuntija-apu, jaa vastuuta, vahvista osaamistasi ja hanki aikaa sekä tietoa asioiden toteuttamiseen ja toimintojen kehittämiseen – Panostus kannattaa.

Soita jo tänään 050 50 20 993 katsotaan kuinka voin auttaa.  

Jaa artikkeli

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Timo Iivarinen

Hyödynnä asiantuntija-apua

Soita jo tänään  – Katsotaan, kuinka voin auttaa