Kodin turvallisuus

Kotiko turvallisuuden tyyssija
Kodin turvallisuus muuttuu ja elää. Sitä tulisi seurata säännöllisesti, huomioiden olosuhteiden muutokset. Turvallisuus on meille kaikille elämän mittainen oppimisprosessi.

Vesi- ja kosteusvahinko
Keinot vuotovahinkojen torjuntaan ovat oikea-aikainen putkiremontti, astianpesukoneiden oikeanlainen asennus, valvottu käyttö ja uusiminen ennen käyttöiän loppumista .

Murtovahingot
Huolellinen lukitus, varmuus- ja takalukitus nostavat kynnystä rikolliseen toimintaa Kodin pitäminen asutun näköisenä myös loma-aikana vähentää riskiä asuntomurtoon

Oma vai vuokrattu hälytysjärjestelmä
Hälytysjärjestelmän voi ostaa myös itselleen avaimet käteen periaatteella ja valita järjestelmän langattomana, kaapeloituna tai näiden yhdistelmänä tilanteen sekä tarpeen mukaan.

Kodin suojaaminen hälytysjärjestelmällä
Hälytysjärjestelmä on hyvä tapa nostaa kodin arvoa, se lisää tunnetta turvallisuudesta ja on tehokas tapa ennaltaehkäistä kotiin kohdistuvaa rikollista toimintaa.

Asuntomurto voi osua omalle kohdalle
Varautuminen kannattaa aina, sillä asuntomurtoja vastaan on olemassa yksinkertaisia keinoja.

Hälytysjärjestelmän ohjaukset
Hyödynnä asiantuntija-apua, hoidamme myös hälytysjärjestelmän valvontasopimukset puolestasi kuntoon.
Yritysturvallisuus

YEL vakuutus Yrittäjälle – Uhka, mahdollisuus vai välttämätön paha
YEL vakuutus on yrittäjän eläkettä kerryttävä eläkevakuutus, joka vaikuttaa myös yrittäjän sosiaaliturvaan. Ihan pienistä asioista ei ole silloin kysymys, kun yrittäjän työkyky menee tapaturmaisesti osittain tai kokonaan, yritystoiminta ajetaan alas tai kotona toivottu perheenlisäys konkretisoituu.

Kenellä vastuu työpaikan turvallisuudesta?
Tiesitkö, että turvallisuuden johtovastuu siirtyy poikkeustilanteissa viranomaisille, vasta heidän saavuttuaan tapahtumapaikalle ja yrityksen johto vastaa viimekädessä kaikesta yrityksen turvallisuudesta.

Kuka teidän työpaikalla valvoo hälytysjärjestelmää?
Hälytysjärjestelmä on nykyaikana usein laaja tekninen sekä monipuolinen järjestelmä, joka koostuu monista, eri asioita valvovista erityyppisistä ilmaisimista ja pitää sisällään monenlaista toimintaa. Hälytysjärjestelmä välittää tietoa monipuolisesti eteenpäin ohjelmointinsa mukaisesti kaikkina vuorokauden aikoina ja päivinä, myös loma-aikana sekä juhlapyhinä.

Yritysturvallisuus ja riskienhallinta – Mitä, miksi ja miten?
Yritysturvallisuuden ja riskienhallinnan kautta yritys pyrkii varmistamaa liiketoimintansa häiriöttömyyden suojaamalla henkilöstöään, tietojaan, asiakkaitaan ja sidosryhmiä sekä omaisuuttaan vahingoilta ja rikolliselta toiminnalta. Yritysturvallisuus ja riskienhallinta tukevat yrityksen liiketoiminnallisia tavoitteita, kasvua ja kehittämistä.

Omavalvonta – tehokas osa riskienhallintaa
Omavalvonta ei ole yrittäjälle vain toiminnan harjoittamiseen liittyvän elinkeinoluvan mukanaan tuomaa vastuuta ja velvoitetta, se on myös kaikille yrittäjille tehokas johtamisen sekä toiminnan kehittämisen väline toimialasta tai elinkeinoluvasta huolimatta.

Turvallisuus on enemmän kuin kamera katossa
Kamera – ja rikosilmoitinjärjestelmät ovat turvateknisinä järjestelminä osa yritysten rakenteellista turvallisuutta, johon kuuluvat mm. ovet, ikkunat, portit ja aidat.
Turvallisuustekniikan avulla rakenteellista turvallisuutta voidaan kohentaa; kulunvalvontajärjestelmä valvoo ja rajoittaa kulkemista, kamerat valvovat tapahtumia ja tallenteiden avulla voidaan selvittää jo tapahtuneita tapahtumia sekä vahinkoja.

Työntekijä: turvallisuusriski vai -tekijä
Yksi yritysten riskienhallinnan keskeisimmistä elementeistä on työntekijän perehdytys ja työhön opastus.

Luotatko turvallisuuden tunteeseen?
Turvallisuus käsitetään yleensä turvallisuustekniikkaan liittyväksi hankinnaksi. Kamerat, rikosilmoitinjärjestelmä, vartiointipalvelu, aidat hankittu, nyt tuntuu turvalliselta.

Työturvallisuus, työsuojelu ja työhyvinvointi
Työturvallisuustoiminnan tavoitteena on turvallinen työ, työntekijöiden hyvinvointi ja sitä kautta muodostuva hyvä ja vastuullinen yrityskuva.